Hem » Krägga Herrgård – en oas av möjligheter

Krägga Herrgård – en oas av möjligheter

by bengans
champagne

Att läsa om allt som erbjuds på Krägga Herrgård AB med adress i Bålsta är som att glänta lite på dörren till himmelriket, här formar ni tiden helt efter vart ert hjärta leder er. Det finns en mängd olika aktiviteter att välja mellan, både för den som vill vara social och umgås med andra men även för den som söker stillhet och ro.

Snabbfakta om favoritsysselsättningar som finns att ägna sig åt på Krägga Herrgård

ChampagneprovningEn underhållande, lärorik och uppfriskande upplevelse!
StrandpromenadGå ut och njut och samla energi i den natursköna miljön längs med stranden.
SPA och sjöbastuBada och basta i en vacker miljö och känn hur värmen får dig att varva ned och koppla av i både kropp och själ.
Mat i luckanHär får man på ett unikt och nära sätt möjlighet att interagera med kockarna i köket, för att sedan njuta av den goda tillagade maten.
Kock-kampenHa en rolig och givande stund tillsammans och tävla om vem som har störst kunskap om mat och dryck. Avslutas med att man tillsammans avnjuter ostron och champagne.
KräggakampenEn unik och underhållande aktivitet som verkligen låter alla era sinnen utmanas. Vid fem olika stationer kommer er kunskap och talang att sättas på prov.
Andra trevliga aktiviteterVarför inte boka in en lunch-dejt en vardag? Eller gå på afternoon tea någon lördag och njuta av goda hembakta bakverk? 

Krägga Herrgård – naturnära och vackert belägen

Att vistas i och vara nära naturen är något väldigt betydelsefullt för en människas hälsa. Att få känna dofterna från skog, växter och blommor samt höra fågelkvitter är som balsam för själen. Det behöver inte göras till något avancerat evenemang utan det räcker med att sätta sig på en parkbänk eller gå en lugn promenad längs en skogsväg för att uppnå ett större inre lugn.

Bröllopet ni sent kommer att glömma

Du och din partner kanske letar efter det perfekta upplägget för just ert bröllop? Ofta kan det ju bli väldigt mycket som man som par behöver besluta kring, nästan så att det kan kännas övermäktigt. Och då är det en stor fördel att ta hjälp, att få en trygg och varm ram att luta sig mot när man verkligen vill forma sin speciella dag till något unikt.

Förutom att man har sin närmaste familj och vänner på bröllopet, så förgyller även god mat och dryck festen till en högre nivå. För man behöver mycket energi för att orka fira och njuta fullt ut av dagen, som även ofta brukar kunna leda till en sen kväll och natt. Att då också erbjudas lite sen kvällsvickning som korv med bröd, gör att man får den extra energi som behövs för att orka även de sista timmarna.

Fira jul och nyår i en mysig och ombonad miljö på Krägga Herrgård

När solens strålar endast visar sig några få timmar om dagen håller man sig gärna helst inomhus, vilket gör att det är extra viktigt att man tillåter sig att njuta av det goda och ljusa som ändå erbjuds här livet. 

Att få tända ljus och värmande brasor ger både kroppen och själen det lilla extra och det är även ett perfekt tillfälle att avnjuta god mat och dryck som stärker kroppen. Och varför inte passa på att umgås med sina närmaste och fira in högtiden tillsammans? Att ta sig den tiden leder ofta till att en varm känsla väcks, som man sedan länge bär med sig. 

Vad vill då svenskarna helst äta och dricka när de firar jul på Krägga Herrgård?

● Julskinka är något som är ett måste för de flesta, gärna med en smakrik senap till.

● Köttbullar, och då helst hemmagjorda sådana, är viktigt på julbordet.

● Sött och gott hör julen till. Julgodis, pepparkakor och julmust är ofta ett måste.

● Potatis: en krämig Janssons frestelse är något som de flesta vill se på julbordet, men även vanlig kokt potatis är bra som ett alternativ.

● Fisk: sill och lax i olika smak och form vill många svenskar njuta av vid julen.

● Prinskorv är något som inte bör glömmas bort.

Relaterat

Bengans, A Media Company – All Right Reserved.