Hem » Ellen Taylor – tv-kock och kändisdotter

Ellen Taylor – tv-kock och kändisdotter

by bengans
actor 2

Ellen Taylor, född 2 september 2002, är främst känd som dotter till den kända tv-kocken och entreprenören Tareq Taylor. Hon har bland annat medverkat i Sveriges yngsta mästerkock när hon var endast 11 år gammal, och även dykt upp i programmet Secret song där hon överraskade sin pappa genom att vara med i samma program som han. 

Korta fakta om Ellen Taylor:

Fullständigt namnEllen Taylor
Känd förTareq Taylors dotter. 
ÅlderFödd 2002, alltså 20 år gammal
LängdOkänt
Bor iLomma 
NummerEllen Taylors telefonnummer är svårt att hitta på nätet

Ellen Taylor i tv

Ellen Taylor har, precis som sin pappa, synts i tv-rutan ett flertal gånger. År 2015, när hon endast var 11 år, medverkade hon i programmet Sveriges yngsta mästerkock. Det gick även väldigt bra i tävlingen för henne. Hon hamnade på en tredjeplats. Dessutom har hon varit med i ännu en stor tv-satsning, nämligen det hyfsat nya programmet Secret song. Secret song var ett program där svenska kändisar hyllades och överraskades med låtar, och i det allra första avsnittet var pappa Tareq med. I det bjöd bland annat sångerskan Sarah Dawn Finer på ett uppträdande, och en av dansarna i uppträdandet var hans dotter, Ellen. 

Officiellt om Ellen Taylor på Hitta

På Hitta kan man få reda på följande om Ellen Taylor:

  • Ellen Milla Grace Taylor bor i en villa i Lomma
  • Hennes födelsedag är den 3 september 
  • Hon har namnsdag den 18 augusti
  • Hennes villa är värderad till ca 5 230 000 kr
  • Ellen bor ensam i villan på 98 kvm. Det finns inga fler personer skrivna på adressen som är äldre än 18 år
  • Enligt Biluppgifter.se äger Ellen inget fordon

Ellen Taylors familj

Ellen Taylor har flera kända familjemedlemmar. Hennes mamma är Kristina Taylor som fram till förra året var gift med Tareq Taylor. De var ett par i hela 26 år, men i dag är han tillsammans med influeraren och programledaren Sofia Ståhl. Sofia Ståhl är därmed Ellen Taylors bonusmamma. Sofia Ståhl och Tareq Taylor ledde tillsammans tv-programmet Lyckomaten år 2019. 

I ett annat av Tareq Taylors program i tv-rutan, Tareq Taylors matresa, fick vi även se flera av Ellen Taylors familjemedlemmar. Bland annat hennes farfar och farbror, Seif och Zafer. I programmet besökte de Jerusalem för att ta del av sin bakgrund och sina rötter. Ellen Taylor har även en kusin som är musikaliskt begåvad, Sunny Taylor, som är dotter till farbror Zafer. Sunny medverkade i TV4-programmet Idol år 2021, där hon tog sig långt i tävlingen. 

Ellen Taylor i sociala medier

Det är svårt att avgöra om Ellen Taylor finns och är aktiv på sociala medier. Ibland syns hon till på sin pappas Instagram-konto, där han ofta skriver hyllningar till henne, men själv verkar hon inte ha ett särskilt aktivt konto på Instagram. Det är även oklart om hon har ett Facebook-konto eller konton på Tiktok. 

Ellen Taylor ska inte förväxlas med Taylor Swift

När man söker efter information om Ellen Taylor så kan det hända att man får träffar på en annan person eller andra personer som har samma eller liknande namn. Bland annat kan man få träffar på den amerikanska sångerskan Taylor Swift. Man kan till exempel få följande träffar: taylor swift on ellen 2012, taylor swift ellen pompeo, ellen scares taylor swift, taylor swift elle, taylor swift elle 2019, taylor swift elle magazine, taylor swift ellen och taylor swift joe jonas ellen. Det verkar även vara en hel del människor som söker på fel namn när man vill få reda på saker om Ellen Taylor. Människor googlar till exempel på taylor eller och elle tayla.

Relaterat

Bengans, A Media Company – All Right Reserved.